Welkom op de website van Adema Innovation.

By 24 augustus 2017 augustus 1st, 2022 Geen categorie

Vader meer dan 40 jaar en ikzelf inmiddels alweer een jaar actief als ondernemer! Het ondernemen zit ons in het bloed.

Wat heb ik, Regien, geleerd in het afgelopen jaar? Te veel om op te noemen: “bruisen van de ideeën, maar ook weer moeten focussen, niet te krampachtig bepaalde facetten willen uitwerken, het loopt soms ook weer anders, vertrouwen hebben in alles en iedereen, visje weggeven, tegenslagen incasseren en weer doorgaan, groter visje vangen, advies aannemen of toch niet en hier later weer op terug moeten komen en genieten van alle kleine en grote successen”.

Wat hebben we zo al gedaan afgelopen jaar? Te veel om op te noemen: “het ene moment mogen we een bijdrage leveren aan een prachtig landbouwproject, het andere moment nemen we een kijkje in de boeiende wereld van stress en gezondheid om ons vervolgens te verwonderen over de positieve drive die er heerst bij een familiebedrijf waar de vijfde generatie aan het roer is”. We lassen, ontwikkelen, bouwen, converseren, schrijven en begeleiden. Diversiteit alom.

Wie zijn onze klanten? ……Te veel om op te noemen ;-)! Zonder gekheid, aan interessante en innovatieve klanten geen gebrek. De wereld lijkt te broeien van goede ideeën. Nieuwe, oude klanten en samenwerkingspartners, bedankt voor het vertrouwen in ons en het nieuwe bedrijfsconcept. Het is bijzonder prettig wanneer er een ‘klik’ is en businessideeën met elkaar worden gedeeld. Uit eigen ervaring weten wij hoe lastig het soms is om nieuwe partijen te benaderen en in vertrouwen te nemen. Als het vertrouwen er echter eenmaal is en het proces werpt zijn vruchten af, dan komen er nog betere innovaties tevoorschijn. Alleen bouw je weinig: samen is beter!

Sparren met: een goede accountant, lieve en bekwame hulptroepen, sterke oud-collega’s, belangrijke vrienden en familie – dit alles, maakt het ondernemen nog interessanter. Het was een prachtig, leerzaam en enerverend jaar! Go with the flow…..op naar het volgende jaar!

Een ondernemende groet,

Regien Adema, namens Adema Innovation.